Şehit Harun Aydın İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici , öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile, bölgemizde ve ülkemizde etkin nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vattan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren ,görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi
Sportif Etkinlikler: Satranç, mASA tENİSİ, fUTBOL, tAEK-WOUN DO, BASKETBOL,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-twenning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS
Kontenjan Bilgileri: 4 idareci-1 Memur,38 sınıf öğretmeni-3 ingilizce-2 özel eğitim-7 ana sınıfı 1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni vardır

Telefon - (312) 5116679

WEB - https://shtharunaydin.meb.k12.tr

Adres - KARAPÜRÇEK MAH. 371 SK. ŞEHIT HARUN AYDIN İLKOKULU BLOK NO 3/B ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Karapürçek Mah.371. Sok. 3/A Altındağ Ankara

Ulaşım 320 numaralı otobüs ULUS ANAFARTALAR durağından hareketle karapürçek -hüseyingazi türbe yolu dolmuşları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 15 km.il merkezine 15.km.